maanantai 22. elokuuta 2011

Tamma Cayenne Breeders' Prize-voittoon

Tänä vuonna kilpailu Breeders' Prizen voitosta oli kahden kauppaa, kun kärkiratsukot erottuivat selvästi muista. Tamma Cayenne (Fürst Heinrich - Chirac, kasv. & om. Marjaana Kilpi) ratsastajanaan Mikaela Soratie otti kokonaiskilpailun voiton voitettuaan molemmat osakilpailut. Toiseksi sijoittui Branke Sil (Belissimo M - Rubinstein I, kasv. Sanna Silvo, om. Satu Juurinen), jota ratsasti Maria Pyykönen. Ensimmäisessä osakilpailussa näiden kahden edellä mainitun ratsukon ero oli pieni, toisessa osakilpailussa hiukan selvempi: Cayennen tulos oli 81,200 % ja Branke Silin 79,200 %. Kokonaiskilpailun kolmas oli lauantaina kolmanneksi ja sunnuntaina viidenneksi sijoittunut Devilsrock Tristan (Rubinero - Jazz, kasv. Irina Liljegren, om. Marja-Liisa Janhonen), jota luotsasti Kikka Suomio. Breeders' Prize -voittaja sai tänä vuonna palkintorahaa lähes 4 200 euroa.

Myös 5-vuotis Derby ratkottiin Ypäjällä. Derbyn voitti Stella Hagelstam Sanna Silvon kasvattamalla ja Inkeri Kostiaisen omistamalla hevosella Sandoz Sil (Sir Donnerhall - Florestan I). Ratsukko voitti molemmat osakilpailut, lauantaina tuloksella 80,200 % ja sunnuntaina 80,400 %. Toiseksi kokonaiskilpailussa sijoittui Krista Taipale-Kovalainen omistamallaan Don Royalilla (Don Romantic - May Sherif, kasv. Riitta Westerholm) tuloksilla 71,200 % ja 75,200 %. Kolmannen tilan otti Ira Ristimäki kasvattamallaan ja omistamallaan, vuoden FWB-jalostuksessakin vaikkuttaneella oriilla Pin Rock's Black Velvetilla (Sir Donnerhall - Kennedy) tuloksin 72 % ja 73 %.

Nuorten hevosten festivaalissa ratsastettiin myös muunmuassa Suomessa harvemmin nähty ryhmäratsastusluokka, joka oli avoin 4-vuotiaille hevosille. Luokan ylivoimainen ykkönen oli Heta Leinonen letkeästi liikkuvalla ja isosti ravaavalla May Daylla (Master - Fans, kasv. Eero Heikkinen, om. Merja Ahvonen). Ratsukon tulos oli 87,50 %.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti