keskiviikko 24. elokuuta 2011

Schockemöhle osti osuuden Utophian isästä Metallista

Carl Hesterin uuden tähtiratsun, KWPN-ori Utophian menestys vaikuttaa monella rintamalla. Ori itse hyväksyttiin KWPN-jalostukseen alkuviikosta ja nyt myös kiinnostus oriin isää Metallia kohtaan on herännyt. Paul Schokemöhle on heti vainunnut tässä sopivan business-mahdollisuuden ja ostanut Metallin yhdessä toisen nimekkään oriinpitäjän Joop van Uytertin kanssa.

KWPN-ori Metall (Ferro - Ramiro) on syntynyt vuonna 1994. Se on ollut pitkään pimennossa sekä kilpailu- että jalostuspuolella. Ori on kuitenkin kilpaillut aikanaan pikkukierrosta ja sillä on useita jälkeläisiä, mm. kolme jalostukseen hyväksyttyä poikaa. Vielä ei ole varmaan jääkö ori Hollantiin vai siirtykö se Saksaan.

Schockemöhle on ollut viime aikoina muutenkin aktiivinen oriidenhankintarintamalla. Nuorten hevosten MM-kisojen aikana varmistui, että 5-vuotias KWPN-ori Bretton Woods (Johnson - De Niro) vaihtoi omistajaa. Uudet omistajat ovat Schockemöhle ja Matthias Alexander Rathin äitipuoli Ann Kathrin Linsenhoff. Bretton Woods sai pronssia Verdenin MM-kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti