torstai 25. elokuuta 2011

Branke Silin ja Hofjuwelin tämän kauden palkintorahat Suomen Hannover-yhdistykselle

Suomen Hannover-yhdistys on saanut lahjoituksen Satu ja Tuomas Juuriselta, joiden omistuksessa on useita laadukkaita varsoja ja nuoria hevosia. Juuristen omistama FWB-ruuna Branke Sil sijoittui juuri menneenä viikonloppuna Breeders' Prize -kilpailussa toiseksi. Tällä hetkellä valtaosa Juuristen omistuksessa olevista hevosista on hannovereja. Juuriset ovat myös aktiivisesti mukana Hannover-yhdistyksen toiminnassa. Lahjoitettu summa on suuruudeltaan 2575 euroa.

Hannover-yhdistyksen sivuilla on seuraava tiedote asiasta:
" Olemme iloisia siitä, että omistamamme FWB ruuna Branke Sil sekä Hannover ruuna Hofjuwel voivat kilpailupalkinnoillaan avustaa Suomessa syntyvien Hannover hevosten oikeudenmukaista kohtelua.

Kauden alussa teimme periaate päätöksen tiimin kanssa lahjoittaa kaikki kilpailutuotot hyväntekeväisyyteen, kohde vain puuttui.

Päätimme lahjoittaa tämän kauden hevosiemme Branke Sil sekä Hofjuwel tienaamat voittosummat 2575 euroa (sis. mm. Breeders Prize kilpailun 2. palkinnon tuoton 1565 euroa) lyhentämättömänä Suomen Hannover-Yhdistykselle. Toivomme että rahoilla palkataan juristi ajamaan Suomessa syntyneiden Hannover-hevosten oikeudenmukaista kohtelua aina ministeriö- ja EU-tasolle tasolle asti.

Suomen Hannover-Yhdistys toimii esimerkillisesti reilun pelin hengessä jäsenistöään tukien ja kannustaen. Lahjoituksemme muodossa haluamme osoittaa tukemme ja arvostuksemme upealle yhdistystoiminnalle jonka toivomme jatkuvan entistä vahvempana.

Satu ja Tuomas Juurinen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti