perjantai 5. elokuuta 2011

Siiri Kyrö hyvällä mielellä 5-vuotiaiden pikkufinaaliin

Aamupäivällä 6-vuotiaiden karsintaa katsomasta bongattu Siiri Kyrö kertoi olevansa tyytyväinen eiliseen suoritukseen. Kyrön mukaan tulos vastasi ratsukon tämän hetkistä tasoa ja laatua. Erityisesti hänen mieleensä oli yleisvaikutelmasta saatu 7,8 ja se, että käynnistä, joka ei ole Sabrinan vahvin askellaji, pisteitä tuli yli 7. Vaikka Sabrina ei Kyrön mukaan tuijottele radalla tai muuallakaan mitään, jännittyi se kuitenkin areenalle tultaessa jonkin verran.

Kyrö lähtee tämän päivän kilpailuun hyvällä mielellä. Tavoitteena on saada suoritukseen eilistä enemmän ytyä. Ratsukko starttaa 5-vuotiaiden pikkufinaalissa, jossa jaossa on vielä kolme finaalipaikkaa, klo 17.25 paikallista aikaa eli 18.25 Suomen aikaa.

Luokan lähtölista

Viisivuotiaiden finaali ratsastetaan huomenna lauantaina klo 15 alkaen. Mestaruustaistelussa nähdään 15 ratsukkoa. Eilisen karsinnan perusteella kilpailussa on vain yksi ennakkosuosikki, Iso-Britannian Woodlanders Farouche. Kisapaikalla liikkuvan huhun mukaan tammasta on jo tehty 3 miljoonan euron ostotarjous, mutta se ei ole myytävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti