tiistai 16. elokuuta 2011

EM-kisakuume nousee

Huomenna keskiviikkona joukkuekisan ensimmäisellä osalla starttaavat EM-kilpailut Rotterdamissa ovat  kouluratsastusmaailman ehdoton ykköstapahtuma tänä vuonna. Kilpailuun osallistuu ennätysmäärä maita. Oman lisänsä tapahtumaan tuovat noin vuoden päässä häämöttävät Lontoon olympialaiset, joihin pääsystä joukkeet kamppailevat Rotterdamissa EM-mitalien ohella.

Kaikki hevoset ovat jo saapuneet paikalle ja valmistautuminen kisaan on täydessä käynnissä. Tänään on eläinlääkäritarkastus, joka on ensimmäinen tulikoe ennen varsinaista kilpailua. Ratsukot pääsevät myös harjoittelmaan kilpailuareenalle. Joukkuekilpailun ensimmäinen osa ratsastetaan huomenna paikallista aikaa klo 9.30 alkaen. Kilpailujärjestys keskiviikon osalta arvotaan eläinlääkärintarkastuksen jälkeen, jolloin myös lähtölista julkaistaan. Kilpailuja on mahdollista seurata live-lähetyksenä maksullisen FEI TV:n kautta. Myös hollantilainen tv-yhtiö Sport24.nl lähettää live-kuvaa kilpailuista, mutta näkyvyydelle saattaa olla maantieteellisiä rajoituksia (?).

Sekä Alexandra Malmströmin että Emma Kanervan blogeja kannattaa käydä vilkaisemassa kisojen kuluessa mahdollisten kisakuulumisten toivossa. Lisäksi kisatunnelmia voi fiilistellä ainakin Saksan Christoph Koschelin blogista, jonka kuvissa luonnollisesti vilahtelee tämän tästä myös Koschelin kisakumppani FWB-ruuna Donnperignon.

Kisojen kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti