perjantai 3. elokuuta 2012

NHMM 2012: Sandoz Silin tulos tänään 7,28

Stella Hagelstamin ratsastama Sandoz Sil ei yltänyt tänään aivan vastaavaan kuin saman kasvattajan toinen hevonen Verdenissä eilen. Sandoz Silin kokonaistulos oli tänään 7,28. Veryttelyssä Sandoz näytti erittäin hyvältä. Myös kilpailusuoritus sisälsi paljon hyviä osuuksia, mutta hevonen oli kuitenkin paikoitellen hieman epätasainen ja sen liikkumiseen olisi kaivannut enemmän voimaa. Vahvin osuus oli tänään laukkaohjelman, jossa tuli kuitenkin harmittava vaihtovirhe. Pisteitä Sando Sil sai laukasta 7,7. Ravista ja ratsastettavuudesta pisteet olivat 7,4, yleisvaikutelmasta 7,2 ja käynnistä 6,7. Suomalaisratsukon lopullinen sijoitus oli 25.
Kuva: Saara Haaslahti

Johtoa luokassa lähes alusta asti pitänyt Iso-Britannian Michael Eilberg ja Woodlander Farouche pitivät asemansa ja ottivat selvän voiton tuloksella 9,42. Toisen yli yhdeksän tuloksen tänään ratsasti Hollannin Emmelie Scholtens elegantilla ja erittäin elastisesti liikkuvalla KWPN-oriilla Borencio (Florencio I - Lord Sinclair I) tuloksella 9,16. Kolmannen tilan vei Saksan Victoria Michalke Novialla (Stedinger - Alabaster, tulos 8,74). Luokka oli kokonaisuudessaan hyvätasoinen: peräti 15 ratsukkoa sai yli kahdeksan keskiarvon.

Luokassa nähtiin myös epäonnistumisia, kun viime vuonna finaalissa viidenneksi sijoittuneen Tom Franckxin luotsaaman IPS Bon Bravourin kokonaispisteet olivat vain 7,06. Sen paremmin ei sujunut viime vuonna yli miljoonalla eurolla ukrainalaisomistukseen hankitulla jalostusori Der Designerillakaan. Hevosen ja ratsastajan yhteistyö vaikutti väkinäiseltä jo veryttelyssä ja radalle päästyään ratsukko keskeytti suorituksensa.

6-vuotiaiden karsintaluokan tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti