torstai 30. elokuuta 2012

BuCha 2012: Fürst Fugger ja Sunday NRW 6-vuotiaiden karsinnan voittajat

Saksan nuorten hevosten mestaruuskisa Bundeschampionaat käynnistyi eilen 6-vuotiaiden karsintaluokalla. Luokka oli jaettu kahteen osaan. Voittajiksi selviytyivät oldenburg-ori Fürst Fugger (Fürst Heinrich - Weltmeyer) ja westfalen-ori Sunday NRW (Sanrdo Hit - Donnerhall), jota ratsasti Anja Wilimzig.

Ensimmäisessä ryhmässä viime vuoden mesteri Fürst Fugger ansaitsi päivään parhaat pisteet 8,7 ja säväytti erityisesti elastisella ravillaan. Toisen sijan otti NHMM-kisoissakin nähty ja viime vuonna toiseksi Bundeschampionaatissa sijoittunut ori Florentinus V (WESTF, Florestan - Londonderry, ratsastaja Jennifer Hoffman) pistein 8,4. Jaetulle kolmannelle tilalle 8,2 pisteellä sijoittuivat Dorothee Schneiderin ratsastama trakehner-ori Amadelio (Lehndorff's - Lauries Crusador xx) ja Ralf Kornprobstin ratsastama tamma Devina (württemberg, Dacaprio - Akzent II).

Toisessa ryhmässä voittaja Sunday NRW sai tuloksen 8,5. Ori oli mukana elokuun alussa NHMM-kisoissa sijoittuen siellä yhdeksänneksi. Toisen sijan ottanut tamma Novia 6 (Bay, Stedinger - Alabaster) oli puolestaan NHMM-kisoissa kuudes, eilen sen tulos oli 8,3. Jaetulle toiselle sijalle sijoittui myös oldenburg-ori Fürstenball (Fürst Heinrich - Donnerhall, ratsastaja Ines Westendarp). Myös tämä ori osallistui NHMM-kisoihin sijoittuen tilalle 11.

Tulokset 6-vuotiaiden karsinta, osa 1
Tulokset 6-vuotiaiden karsinta, osa 2

Bundeschampionaatissa on tänään torstaina ohjelmassa 3-vuotiaiden ratsuponien ja 4-vuotiaiden hevosten karsinnat samoin 5-vuotiaiden karsintaluokka. Viimeksi mainitussa luokassa nähdään myös suomalaisväriä, kun Kristiina Piiroinen on mukana omistamallaan oldenburg-ruunalla Shir Khan 36 (Samarant - Rubinstein I). Ratsukko on vuorossa Suomen aikaa klo 18.01. Kilpailua voi seurata suorana ClipMyHorse.TV:n kautta.