tiistai 7. elokuuta 2012

Lontoo 2012: Suomalaisilla hyvät radat GP Specialissa

Molemmat suomalaisratsastajat tekivät suorituksensa tämän päivän Grand Prix Specialissa heti luokan alkupäässä. Mikaela Lindhin ja Más Guapon suoritus oli tasainen ja lähes virheetön, mutta hevonen olisi voinut liikkua vielä vähän energisemmin. Tulos tästä joka tapauksessa erinomaisesta suorituksesta olympiaradalla oli 69,016 %.

Pian Lindhin jälkeen startannut Kanerva ratsasti kylmähermoisesti loistavan ohjelman, jossa mm. Grand Prix'ssa virheitä tuottaneet vaihtosarjat sujuivat ongelmitta. Monessa kisassa jännittyneenä esiintynyt Sini Spirit pysyi rauhallisena läpi radan ja teki erityisesti raviohjelmassa erinomaista jälkeä. Kanerva sai suorituksestaan hienot 71,889 prosenttia. Tällä tuloksella Kanerva on tällä hetkellä toisena Saksan Anabel Balkenholin ja Dablinon jälkeen (73,032 %).

GP Specialin 18 parasta ratsukkoa pääsee mukaan henkilökohtaiseen kilpailuun Grand Prix Küriin, joka ratsastetaan torstaina. Grand Prix'ssa 18. sijalla olleen ratsukon tulos oli 72,812 %, joten ainakin Kanervalla on vielä olemassa mahdollisuus päästä mukaan finaaliin. Tilannetta saattaa helpottaa myös se, että jokaiselta maalta saa henkilökohtaiseen finaaliin osallistua vain kolme ratstukkoa.

GP Specialin tulospalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti