perjantai 7. syyskuuta 2012

Stegarsille sijoitus myös Grand Prix'ssa

Kouluratsastaja Terhi Stegars sijoittui oriilla Axis TSF yhdeksänneksi Perl Borgin neljän tähden GP:ssä Saksassa perjantaina tuloksella 67,45 prosenttia mahdollisista maksimipisteistä. Sijoitus oli hyvä, mutta tulos alle Stegarsin tason, joka on noussut tänä vuonna tasaisesti yli 70 prosentin. Ratsukolla on takanaan taukoa Aachenin heinäkuun kisoista asti. "Hevonen oli tosi hyvässä vedossa ja olisin hyvin voinut ratsastaa oman ennätykseni tänään, mutta tein itse järkyttävät virheet. Siksakissa tein yhden vaihdon liian myöhään ja ensimmäisestä piruetista unohdin ratsastaa ulos. Harvoin ratsastan noin isot virheet ja noin kalliissa paikoissa, molemmista liikkeistä tulee kaksinkertaiset pisteet", Stegars harmittelee.

"Kotitreeneissä on haettu rentoutta, hyvää muotoa ja kantokykyä, ja hevonen oli erittäin hyvä  – kaikki meni niin hyvin, että jäin ajelehtimaan. Muuten se oli aika kivan tuntuinen ohjelma ja tasainen, hyvin sujuva kokonaisuus. Huomenna mennään küriin ja siihen lupaan terävöityä!"

Saksa otti luokassa kaksoisvoiton kärjessä Ulla Salzgeber - Herzruf's Erbe (74.96 %) ennen Uta Gräf ja Le Noiria (71.81). Luokassa starttasi 24 ratsukkoa.

Stegars on lauantaina mukana Intermediate I -luokassa eilen viidenneksi sijoittuneella Rashilla, jolla hän starttaa luokan viimeisenä Suomen aikaa klo 12.05. Illalla vuorossa on Grand Prix Kür, jossa Stegars ja Axis TSF ovat lähtövuorossa klo 20.25.

Tulokset - Grand Prix

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti