sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Stegars ja Axis upeasti kolmansia Perl Borgin Grand Prix Kürissä

Terhi Stegars otti oriilla Axis TSF hienosti kolmannen sijan Perl Borgin neljän tähden kouluratsastuskilpailujen GP vapaaohjelmassa Saksassa lauantaina illalla. Perjantain GP-karsinnassa ratsukko oli yhdeksäs kahden ison rikkeen rokottaessa pisteitä, vapaaohjelmassa ratsastaja terästäytyi lupauksensa mukaisesti. "Perjantaina hevonen olisi ollut hyvä, mutta minä himmailin, tänään taas viritin radalla kaiken mikä oli viritettävissä. Nyt ratsastin itse täysillä tehoilla, mutta hevonen oli tosi laiska, täällä on ollut erittäin kuuma päivä. Helle verotti Axiksen voimia, verryttelyssä se oli tosi hyvä, mutta radalle päästyään se henkäisi ja päätti ryhtyä lomalle", Stegars kertoi.

"Yleensä pyrin ratsastamaan mahdollisimman eleettömästi, mutta nyt piti pistää kaikki likoon ja työskennellä hevosenkin puolesta. Päätin että hengitän ulos vasta kun musiikki loppuu. Tämä oli työvoitto," Stegars huokaisei naurahtaen.

Ratsukon tulos oli 72.43 prosenttia mahdollisista maksimipisteistä, mikä jäi hieman parin Wiesbadenissa toukokuussa tekemästä ennätyksestä 73.83 %. Saksan Ulla Salzgeber otti  kilpailussa voiton ratsulla Herzruf's Erbe (79.55%) ja toiseksi ratsasti Ruotsin Patrik Kittel Silvanolla (79.55).

Stegars kilpailee vielä sunnuntaina Lord Lucianolla pikkukierroksella Intermediate I Kürissä.

Stegars kilpailee seuraavan kerran ensi viikonloppuna Luxemburgin kolmen tähden kansainvälisessä kilpailussa. Kyseessä on tavallaan kotikisa, sillä Stegars työskentelee Luxemburgissa valmennuskeskus A bis Grand Prix’n  pääratsuttajana, valmentajana ja toimitusjohtajana.

Kaikki Tulokset - CDI4* Perl Borg

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti