sunnuntai 16. syyskuuta 2012

CDI3* Leudelange: Stegars voittoon GP Kürissä

Terhi Stegarsin menestyksekäs kisaviikonloppu Luxemburgissa huipentui Grand Prix vapaaohjelman voittoon sunnuntaina. Voitto tuli luottoratsulla Axis TSF:llä hyvällä tuloksella 72,5 prosenttia maksimipisteistä.

"Olen todella tyytyväinen ja todella väsynyt. Tänään oli kuuma päivä, ja ratsastin kaksi pikkukierroksen finaalia ja yhden ison kierroksen finaalin. Axis meni suunnitelmien mukaan, paitsi vaihdoissa joka askeleella. Se oli hyvin mukana musassa, pirteä, ja piaffe meni paremmin kuin eilen", Stegars kertoi.

Stegars on menestynyt tasaisen hyvin viime viikkoina kansainvälisissä vapaaohjelmissa. "Musiikki on ohjelmassa sama kuin viime talvena maailmancupeissa. Ohjelmaa pitää nyt vaikeuttaa, jotta saamme enemmän pisteitä. Tämä ohjelma menee jo rutiininomaisesti, ja olemme saaneet yli 70 prosentin tuloksia, joten nyt ohjelmaa voi vaikeuttaa."

Intermediaire I -vapaaohjelmassa Stegars tuli toiseksi tallinsa 10-vuotiaalla orilla Lord Lucianolla tuloksella 70,95 prosenttia. Voiton otti hollantilainen Lynne Maas hevosella Zamora 76,3 prosentilla. Toisessa Intermediaire I –luokassa Stegars oli seitsemäs Rashilla.

Lauantaina Stegars ja Axis TSF hävisivät Grand Prix´ssä vain maamiehelle Henri Ruosteelle, joka otti voiton nuorella lupaavalla Jojo Z:lla. Ruoste ei lähtenyt vapaaohjelmaan, koska hänellä ei ole hevoselle vielä omaa ohjelmaa.

Stegars, 38, työskentelee Luxemburgissa valmennuskeskus A bis Grand Prix-tallin pääratsuttajana, valmentajana ja toimitusjohtajana. Turkulainen Ruoste, 29, on pitänyt omaa valmennus- ja myyntitallia Krefeldissä, Saksassa viime vuodesta alkaen. Ruoste toimii yhteistyössä hevoskauppias Joachim Arlin kanssa.

Tulokset

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti