torstai 20. syyskuuta 2012

Ruotsissa SWB-varsojen huutokauppa onnistui yli odotusten

Viime viikonloppuna Flyingessä järjestettiin tämänkesäisten SWB-varsojen huutokauppa. Mukaan oli valkoitunut 133 varsan joukosta 31, mutta paikalla oli lopulta 25 varsaa. Näistä 21 vaihtoi omistajaa huutokaupan myötä.

Huutokaupan kallein varsa oli 300 000 kruunua maksanut orivarsa Amplitud SD (Ampere - De Niro). Myös toiseksi kallein varsa Icing for U oli Amperesta (tamma, ei. Bocelli), sen myyntihinta oli 280 000 kruunua. Kolmanneksi kallein varsa oli niin ikään koulusukuinen. Orivarsa K-Sir Metallicista (Shooting Star - Metall) maksettiin 210 000 kruunua.

Jan Brinkin Tullstorp Dressagen hankki yhdessä Hannell Dressage Stablen kanssa neljä varsaa, joista kaksi kolmen kalleimman joukosta. Brinkin oppilaat olivat myös ostomielellä liikkeellä: tansakalainen junioriratsastaja Anne Zibradntsen osti neljä varsaa ja norjalainen Camilla Christensen, joka hankki talliinsa äskettäin myös oriin Hohenstaufen II, kaksi varsaa.

Huutokaupassa eniten jälkeläisiä eli neljä oli viime kaudet Ruotsissa vaikuttaneella KWPN-oriilla Ampere. Amperen varsojen keskihinta oli lähes 200 000 kruunua.

Huutokauppa onnistui erinomaisesti myytyjen varsojen keskihinnan ollessa 98 800 kruunua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti