maanantai 17. syyskuuta 2012

Carl Hesterille Iso-Britannian GP-mestaruus

Brittien historiallista olympiakultaa voittaneessa joukkueessa ratsastanut Carl Hester voitti Utophialla Iso-Britannian mestaruuden sekä Grand Prix'ssa että Grand Prix Kürissä. Grand Prix'ssa Hesterin ja Utophian voittoprosentit olivat 76,55 ja kürissä 81,800.

Molemmissa GP-luokissa mitalikolmikko oli sama. Hesterin jälkeen toiseksi, hopealle, ratsasti myöskin olympiajoukkueeseen kuulunut Laura Bechtolsheimer, tällä kertaa hänen ratsunaan oli Andretti H. Pronssille sijoittui Michael Eilberg Half Moon Delphillä.

Hester ei antanut viime viikkoina Utophian myynnistä villeinä kiertäneiden huhujen häiritä ratsastustaan vaan suoritui radoistaan erinomaisesti ollen itsekin erittäin tyytyväinen suorituksiinsa. Ratsastusmedioissa on spekuloitu huhulla, jonka mukaan sekä Utophia että Hesterin osittain omistama ja hänen oppilaansa Charlotte Dujardinin ratsastama Valegro olisi molemmat myyty Saudi-Arabiaan. Hester on kuitenkin kiistänyt tämän. Hän on kuitenkin todennut, että myynti on aikanaan edessä.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti