perjantai 28. syyskuuta 2012

Patrik Kitteliä ei enää nähdä Donna Uniquen satulassa

Ruotsin maajoukkueen vahvimpiin nimiin kuuluvaa Patrik Kitteliä ei enää nähdä huippulahjakkaan Donna Uniquen satulassa. Alkuvuodesta Kittelin ratsastettavaksi siirtyneen NHMM-voittajatamman omistajapariskunta Kohl on päättänyt yhteistyön Kittelin kanssa ja näin ollen myös muut Arlette Jasper-Kohlin ja Edwin Kohlin omistamat hevoset, mm. GP-tasolla kilpaileva jalostusori Silvano, siirtyvät pois Kittelin ratsastuksesta.

Yhteistyö päättyi molempien osapuolien mukaan yhteisymmärryksessä. Kittel ei pystynyt vastaamaan Kohlien toiveeseen työskennellä parsikunnan hevosten kanssa heidän juuri valmistuneella tallillaan Gestüt Peterhofissa vaan haluaa keskittyä toimintaan omalla tallillaan, joka sijaitsee yli 300 kilometrin päässä Peterhofista.

Kittelin mukaan kuluneet yhteistyövuodet Kohlien kanssa ovat olleet onnellista aikaa. Donna Uniquen piti olla Kittelin valttikortti neljän vuoden päästä Riossa järjestettäviä olympialaisia silmälläpitäen, joten nyt hänellä on edessään uuden lupauksen etsintä. Jasper-Kohl toteaa ystävyyssuhteen Kitteliin luonnollisesti säilyvän ja hän toivoo Kittelille kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Kohlien hevosten uusi ratsastaja on kokenut saksalainen Ulla Salzgeber. Hänelle Kohlien tarjous tuli oivaan aikaan, koska hänen ykköshevosensa Herzruf's Erbe jäi juuri pitkälle lomalle erilaisten vaivojen takia. Salzgeber on innoissaan uusista ratsuistaan, etenkin upeasta Donna Uniquesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti