lauantai 22. kesäkuuta 2013

Stegarsin Axis TSF jää pois Aachenista

Terhi Stegarsin Axis TSF jää pois ensi viikolla järjestettävästä Aachenin CDIO5*-kilpailusta. Stegarsin ja Axiksen piti olla yksi joukkuekisaan osallistuvan Suomen neljästä ratsukosta, mutta muutama viikko sittten sattuneen lievän loukkaantumisen takia kilpailu jää oriilta valitettavasti väliin.

"Axis loukaantui lievästi muutama viikko takaperin kuljetuksessa Ranskan Compiegnen kilpailuihin. Se on nyt jo kevyessä treenissä, mutta yhteisellä päätöksellä SRL:n, valmentajani Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten sekä eläinlääkärini Dr. Noltingin kanssa päätimme perua osallistumisemme Aachenissa. Emme halua riskeerata mitään ennen kauden päätavoitetta, syksyn EM-kilpailuja", toteaa Stegars. "Axis TSF on kilpaillut kaksi kokonaista kesäkautta kansainvälisillä areenoilla sekä niiden välissä World Cup- hallisarjassa, joten pieni hengähdystauko ei nyt varmasti tee pahaa", hän jatkaa.

Steagars nähdään kuitenkin Aachenissa Prix St.Georges ja Inter I- luokissa Tanja Kayserin omistamalla 10 -vuotiaalla oldenburg-ruunalla Rash.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti