sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

CDI2* Ypäjä: Grand Prix Kürin voitto Alexandra Malmströmille

Ypäjän CDI2*-kisojen vaikeimman luokan Grand Prix Kürin voitto meni Alexandra Malmströmille ja MD Waterford II:lle 65,213 prosentin tuloksella. Malmströmin tavoitteena oli tehdä tänään rento ja siisti suoritus. Hänen mukaansa ohjelma olikin perussiisti vaikka se sisälsikin joitakin virheitä. Suorituksensa kohokohtana Malmström piti raviosuutta.Saksassa asuva Malmström on muutaman viikon mittaisella Suomen visiitillä, jonka aikana ohjelmaan kuuluvat Ypäjän kisojen lisäksi ensi viikolla Helsingissä järjestettävät PM-kilpailut.

Lauantain Inter II -luokassa ykköseksi ratsasti GP Kürin kakkonen Stella Hagelstam oriillaan Chopin III. Ratsukon tulos oli 66,289 prosenttia. Malmström sijoittui tässä luokassa toiseksi.

Emma Kanerva kilpaili Ypäjän kansallisissa luokissa hevosilla Sini Solina ja Fiaro Lacendos. Hän otti voiton kaikissa kolmessa luokassa, joihin osallistui. Prix St. Georgesissa ja Inter I:ssä Kanerva ratsasti kaksoisvoittoon Fiaro Lacendosin oltua parempi ensin mainitussa luokassa, kun taas jälkimmäisessä luokassa voitto irtosi Sini Solinalla. Sunnuntain Inter I Kürissä Kanerva otti ylivoimaisen voiton Fiaro Lacendosilla tuloksella 72,425 prosenttia. Toiseksi tulleen Maria Pyykösen ja Zellen prosentit olivat 67,775.

Ypäjällä tuomaristossa oli mukana kaksi ulkomaista nimeä: Ricky Macmillian ja Eddy de Wolff van Westerro. Ensimmäistä kertaa Suomessa vieraillut Macmillian kehui sekä kilpailupaikan puitteita että viikonlopun aikana näkemiään suorituksia. "Kouluradoilla näkemäni hevoset ovat olleet vahvoja ja ratsastajat vakuuttavia", totesi Macmillian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti