maanantai 10. kesäkuuta 2013

Helen Langehanenberg jälleen Saksan mestariksi

Helen Langehanenberg ja jalostusori Damon Hill NRW olivat kiistattomat tähdet viikonloppuna Balvessa käydyissä Saksan mestaruuksissa. Langehanenberg voitti niin karsintaluokkana ratsastetun Grand Prix'n kuin sekä Grand Prix Specialin että Grand Prix Kürin.

GP Specialissa Langehanenbergin ja Damon Hillin voittoprosentit olivat 82,167. Hopeaa otti Isabell Werth Don Johnsonilla tuloksella 78,125 prosenttia ja pronssi meni ratsukolle Anabel Balkenhol - Dablino FRH prosentein 76,292.

Grand Prix Kürissä Langehanenberg otti kullan vielä vakuuttavammin ratsastaen huiman tuloksen 87,400 prosenttia. Isabell Werth oli jälleen toinen saaden myös yli 80 prosentin tuloksen (83,300). Pronssille ylsi Fabienne Lütkemeier D'Agostino 5:lla. Ratsukon tulos oli 79,250 prosenttia.

Etenkin kürissä tulostaso nousi kovaksi. Kaikki 12 GP Specialista mukaan karsinutta ratsukkoa tekivät yli 70 prosentin tuloksen ja kahdeksan parhaan pisteet oikeuttivat yli 75 prosenttiin. Mestaruuskisoista oli poissa kaksi viime vuoden olympiajoukkueen jäsentä: Kristina Sprehe ja Dorothee Schneider. Sprehen ori Desperados loukkaantui lievästi huhtikuun lopulla ja ei ollut vielä rankan kisaviikonlopun vaatimassa kunnossa. Schneider puolestaan oli osallistumassa kisaan Forward Lookingilla, joka loukkaantui vain vähän ennen kisaa ja joutui niin ikään jättämään kisat väliin.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti