torstai 13. kesäkuuta 2013

Morgan Barbancon Helgstrandin valmennukseen - Kilpailee tulevana viikonloppuna Sir Donnerhall II:lla

Nuori espanjalaisratsastaja Morgan Barbancon Mestre on vaihtanut valmentajaa. Barbancon ja hänen sisarensa ovat valmentautuneet Anky van Grunsvenin opissa vuodesta 2010, jolloin Barbancon hankki itselleen van Grunsvenin kanssa menestyksellä kilpailleen oriin Painted Black.

Vasta 20-vuotias ratsastaja oli viime vuonna mukana olympialaisissa sijoittuen 23:nneksi. Morgan ja hänen nuorempi sisarensa Alexandra päätyivät kuitenkin valmentajan vaihtoon, koska kaipaavat valmentajaltaan enemmän sitotumista tehtäväänsä mm. olemalla mukana kilpailumatkoilla.

Sisarusten uusi valmentaja on Andreas Helgstrand, jonka luokse Tanskaan Barbanconien hevoset ovat jo muuttaneet. Valmentajanvaihdos on tuonut uusia tuulia myös hevosrintamalla. Morganilla on Painted Blackin lisäksi alkuvuodesta hankittu toinen GP-hevonen, Emma Kanervan kilpailuttama tamma Heimliche Liebe, jolla hän on ehtinyt startata jo muutamissa kansainvälisissä kilpailuissa. Tulevana viikonloppuna Barbancon nähdään kuitenkin kansallisissa kisoissa Tanskassa jalostusori Sir Donnerhall II:n selässä. Sir Donnerhall II on ollut jo pidempään valmennuksessa Helgstrandin luona ja se on nähty aiemmin kisoissa Helgstrandilla ratsuttajana työskentelevän Thomas Sigtenbjerggaardin ratsastamana hyvällä menestyksellä. Ratsukko mm. otti pronssia viime vuonna NHMM-kisoissa. Vaikka Barbancon nyt kilpaileekin oriilla, ei se hänen mukaansa ole siirtynyt perheen omistukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti