keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

CDIO5* Aachen: Suomen joukkue valmiina EM-kisojen kenraaliharjoitukseen

Suomen joukkue valmistautuu hyvissä tunnelmissa huomiseen joukkuekilpailuun Aachenissa, Saksassa. Kolmihenkisen joukkueen hevoset selvittivät eläinlääkärin tarkastuksen keskiviikkoaamuna ongelmitta. Suomi arvottiin lähtemään Nations Cupissa kolmantena, kun joukkueita on yhteensä yhdeksän. Suomen joukkueessa ensimmäisenä ratsastaa kaksinkertainen Suomen mestari Stalla Hagelstam ja Soraya II (lähtönumerolla 11.). Toisena lähtee olympiaratsukko Mikaela Lindh – Skovlunds Más Guapo (21.), ja ankkurina Lontoossa 22. tilalle ratsastanut Emma Kanerva ja Sini Spirit (31.).

"Lähdemme hakemaan joukkuekilpailuissa hyviä suorituksia jokaiselta ratsukolta, ja katsotaan mihin se riittää. Saksalla ja USA:lla on täällä ykkösjoukkueensa, ja Hollanti on aina kova kouluratsastusmaa", joukkueenjohtajana Aachenissa toimiva Elisabet Ehrnrooth kertoo.

Elokuisiin Tanskan Herningin EM-kilpailuihin valmistautuva joukkue koki takaiskun, kun Terhi Stegars joutui viime viikonloppuna vetäytymään kilpailusta Axis TSF lievän vamman vuoksi. Lisäksi Lindhin Más Guapolla oli ilmeisesti käärmeenpuremasta johtuva turvotus jalassaan, mikä onneksi laski ennen matkalle lähtöä. Suomalaisratsukot ovat kuitenkin äärimmäisen kilpailukykyisiä, ja valmistelut ovat sujuneet kisapaikalla hyvin.

"Fia ratsastaa tänään vielä illemmalla yhdessä valmentajansa Jon D. Petersenin kanssa. Emma oli Sinillä pääareenalla kävelemässä ja ravailemassa ja hevonen näytti, ja kuulemma tuntui rennolta, Ehrnrooth kuvaili.

Myös Stegars on mukana Aachenissa toisella hevosellaan Rashilla, jolla hän kilpailee jo tänään ns. pikkukierroksella.

Joukkuekilpailu käynnistyy huomenna torstaina Suomen aikaa klo 10.

Lähtölista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti