tiistai 25. kesäkuuta 2013

Parzival ei osallistu EM-katsastuksiin, EM-kisat ei kuitenkaan kokonaan poissuljettu

Adelinde Cornelissenilta ja Parzivalilta jäävät molemmat EM-katsastuskisat väliin. Parzivalia hoidettiin tämän kuun alussa klinikalla sydämen rytmihäiriöiden takia. Ruuna on kuitenkin toipunut hyvin ja on jo kevyessä treenissä. Cornelissenin mukaan ratsukko ei kuitenkaan ehdi valmistautua riittävästi kesäkuun puolessa välissä pidettäviin Hollannin maajoukkueen toisiin EM-katsastuksiin. Ratsukko joutui jäämään pois jo ensimmäisestä katsastuksesta, viime viikkoisesta Rotterdamin CDIO-kisasta.

Cornelissenille hevosen terveys on ensisijalla eikä Parzivalia haluta laittaa liian koville, joten ratsukko jättäytyy suosiolla pois katsastuksista. EM-kisoja Cornelissen voi kuitenkin harkita, jos hevonen on riittävän hyvässä kunnossa.

Hollannin maajoukkuevalmentaja Wim Ernes ei myöskään sulje täysin pois mahdollisuutta, että Cornelissen ja Parzival olisivat mukana EM-joukkueessa vaikka eivät osallistukaan katsastuksiin.

Cornellisenin ja Parzivalin ensi vuoden tavoite on MM-kisoissa Ranskassa. Siksi ratsukko ei aio pyrkiä ensi kevään World Cup -finaaliin vaan aikoo kilpailla pienemmissä hallikilpailuissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti