keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Rotterdamin Nations Cup -kilpailu tällä viikolla

Rotterdamissa järjestetään tällä viikolla kauden toinen kouluratsastuksen Nations Cup -osakilpailu. Mukaan on ilmoittautunut seitsemän joukkuetta. Muun muassa isäntämaa Hollanti lähtee kisaan ykkösratsukoillaan, samoin Englanti. Sen sijaan esimerkiksi Saksa ja Tanska ovat lähettäneet Rotterdamiin ns. kakkosjoukkueensa ja kovimmat nimet nähdään vasta viikon päästä Aachenissa.

Rotterdamissa Hollannin joukkueeseen kuuluvat mm. Edward Gal Glock's Undercoverilla ja Hans Peter Minderhound alkuperäisistä suunnitelmista poiketen Glock's Tangolla. Minderhoundin piti kilpailla Rotterdamissa Galilta käyttöönsä siirtyneellä Romanovilla, mutta maajoukkuevalmentaja Wim Ernesin mukaan ori ei ole tällä hetkellä täysin kunnossa. 

Englannin joukkueessa ratsastavat viime vuoden olympiavoittajajoukkueeseen kuuluneet Carl Hester ja Charlotta Dujardin, joista jälkimmäisellä on mukanaan sekä Hesterin aiemmin kilpailuttama Utophia että Nations Cupiin osallistuva olympiakultamitalisti Valegro. Valegro palaa yli puoli vuotta kestäneeltä kisatauolta Rotterdamissa.

Ruotsin joukkueessa Rotterdamissa nähdään maan tämän hetken kärkinimi Tinne Vilhelmson-Silfvén ykköshevosellaan Don Auriellolla. Minna Telde sen sijaan on kärsinyt pitkään jonkinlaisesta infektiosta ja nyt lääkärit ovat kieltäneet häntä rasittamasta itseään liikaa. Näin ollen Teldeä ei nähdä Rotterdamissa tai Aachenissa. Hän toivoo voivansa ratsastaa heinäkuussa Falsterbossa ja elokuussa EM-kisoissa.

Kisojen kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti