sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Malmströmille sijoitus Puolassa

Alexandra Malmström ja Janne Bergh kilpailevat kuluvana viikonloppuna Puolan Wroclawissa CDI3*-kilpailuissa. Perjantaina molemmat starttasivat Intermediate II -luokassa, jossa Malmströmin ja Md Waterfordin tulos 64,132 % oikeutti sijaan 7. Bergh ja Punktir olivat prosentein 56,553 sijalla 15. Luokan voitti Sveitsin ratsukko Marcela Krinke Susmelj - Smeyers Molberg tuloksella 70 %. Luokkaan osallistui 15 ratsukkoa. Malmström kertoo kotisivuillaan olevansa tyytyväinen tulokseensa olosuhteet huomioonottaen. Juuri ennen veryttelyä huomattiin Md Waterfodin kengän olevan löysällä ja sen kiristysurakan takia veryttely jäi hyvin lyhyeksi.

Eilen, lauantaina, ohjelmassa oli Grand Prix, jossa Malmström ratsasti tuloksen 64,298 % ollen luokan 15. Bergh oli tuloksella 58,447 % 22. Myös tässä luokassa voitto meni sveitsiläisparille, tällä kertaa prosentein 70,553. Sijat kaksi ja kolme vei Ruotsin Tinne Vilhelmsson Silfven hevosilla Don Aurelio ja Diverimento. Osallistujia tässä luokassa oli 25. Malmstörmin suunnitelmana oli lähteä Grand Prix'in kaikki tai ei mitään -asenteella. Hänen mukaansa suorituksessa olikin paljon hyvää ja ainoa isompi virhe tuli laukkapirueteissa.

Ratsukoilla oli mahdollisuus valita tänään sunnuntaina joko Grand Prix Special tai Grand Prix Kür. Suomlaisista ainoastaan pari Malmström - Md Waterford II starttasi tänään. Tuloksena oli hienosti viides sija prosentein 65,083 %. Voiton vei Tinne Vilhelmsson Silfven Divertimentolla tuloksella 71,646 %. Luokassa lähti 10 ratsukkoa.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti