perjantai 2. syyskuuta 2011

FEI:n ranking-lista jälleen päivitetty

FEI:n kouluratsastuksen maailmanlista on jälleen päivitetty. Muun muassa EM-kilpailut ovat tuoneet jonkin verran muutoksia listasijoihin. Listan ykkönen ja kakkonen pysyivät kuitenkin samana, kun Hollannin Adelinde Cornelissen jatkaa Jerich Parzivalin kanssa kärjessä ja Iso-Britannian Laura Bechtolsheimer Mistral Höjriksellä heti heidän perässään. Listan kolmonen sen sijaan vaihtui, kun Saksan Matthias Alexander Rath on noussut Totilaksella sijalta 14 sijalle 3.

Huimaa nousua listalla ovat tehneet mm. Saksan Isabell Werth tuoreimmalla GP-ratsullaan Don Johnson. Ratsukko oli viimeks sijalla 114 ja nyt se on sijalla 29. Myös Espanjan Jordi Domingo Coll ja Prestige ovat tehneet valtavan harppauksen sijalta 105 sijalle 37.

Suomalaisista parhaiten on sijoittunut Mikaela Lindh Más Guapolla. Ratsukko on edelleen sijalla 48. Emma Kanerva on noussut Sini Spiritillä sijalta 185 sijalle 124. Terhi Stegars ja Axis TSF ovat nyt sijalla 163 (aiemmin 266) ja Alexandra Malmström Md Waterfordilla sijalla 176 (167).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti