torstai 8. syyskuuta 2011

Jalostusoriit Quando Quando ja OO Seven Australiaan

Australialainen ratsuhevoskasvatus saa tuntuvaa vahvistusta, kun jalostusoriit Quando Quando ja OO Seven siirtyvät jalostuskäyttöön kyseiseen maahan. Oriiden uusi omistaja on australialainen Revelwood  Stud, jonka omistaja David Shoobridge kertoo, että mahdollisuutta kahden kansainvälisen tason oriin hankkimiseen ei voinut ohittaa vaikka niiden tuonti maahan onkin kallis ja aikaavievä prosessi.

Oldenburg-ori Quando Quando (Quattro B - Akzent II) on menestynyt aina GP-tasolla asti australialaisen Kristy Oatleyn kanssa ja ratsukko on edustanut maata myös MM-kisoissa ja olympialaisissa. Quando Quandolla on seitsemän jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä, mm. Quaterbackin isä Quaterman. Australiaan muuton myötä ori siirtyy kokonaan jalostuskäyttöön.

OO Seven (Rubinstein I - Doruto) puolestaan on KWPN-ori, jota on aiemmin kilpailuttanut Imke Schellekens-Bartels Prix St. Georges -tasolle saakka. Viime vuodet ori on ollut toisella ratsastajalla ja suoritti aiemmin tänä vuonna ensiesiintymisensä Grand Prix'ssa kansallisella tasolla Hollannissa. 15-vuotiaan oriin uraa ovat varjostaneet loukkaantumiset ja se keskittyykin uudessa kotimaassaan ensisijaisesti jalostustehtäviin, kilpauran jatkuminen ei kuitenkaan ole poissuljettu mahdollisuus. OO Sevenillä on muutamia hyväksyttyjä orijälkeläisiä kuten Zuidenwind.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti