torstai 12. kesäkuuta 2014

Suomen nuorten ratsastajien joukkue Hagenin Future Champions -kisoissa

Suomen nuorten ratsastajien joukkue kilpailee parhaillaan Hagenin Future Champions -kisoissa Saksassa. Kolmihenkiseen joukkueeseen kuuluvat Piia Salminen, Anna-Kaija Ahava ja Julius von Staff-Reizenstein. Ensimmäisen päivän jälkeen suomalaiset ovat neljäntenä, kun mukana on kaikkiaan kahdeksan joukkuetta.

Parhaiten kolmikosta onnistui Julius von Staff-Reitzenstein hevosella Stepdancer (Sandro Hit - De Niro). Ratsukko oli henkilökohtaisissa tuloksissa 10. prosentein 65,044. Piia Salmisen ja Wild Soulin (Weltmeyer - Winterwald) sijoitus oli 12. ja prosentit 64,298. Anna-Kaija Ahava ja Rock Rum (Rockwell - Rosenkavalier) puolestaan olivat tuloslistassa sijalla 18. tuloksella 62,500 prosenttia.

Suomalaisratsastajien lisäksi kisassa nähtiin suomalaisväriä myös hevosten osalta, sillä Australiaa edustavan William Matthew'n ratsu D'Artagnan (Angard - Dario) edustaa FWB-kantakirjaa. Carolina (os. Westerlund) ja Warwick McLeanin tallilla työskentelevä ratsastaja luotsasi suomalaissyntyisen ratsunsa tänään sijalle 11. prosentein 64,737.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti