lauantai 28. kesäkuuta 2014

PM 2014 Kristiansand: Lauantain saldo kultaa, hopeaa ja pronssia

Suomen mitalitili PM-kisoissa karttui tänään koko mitalikirjolla, kun ratsastajamme ottivat kultaisen, hopeisen ja pronssisen mitalin. Vammaisratsastaja Katja Karjalainen jatkoi kultakannassa ottamalla kisojen kolmannen ykköstilan vapaaohjelmassa tuloksella 75,650 prosenttia. Karjalainen, joka tähtää Ranskan MM-kisoihin, oli tyytyväinen suoritukseensa: "Kaikki meni suunnitelmien mukaan. Tavoittelin täällä Hollannin kisoja parempia pisteitä. Ihana tunne". MM-kisoja ajatellen hän pyrkii vielä parantamaan mm. ratsunsa ryhtiä ja kehittämään sen lihaksistoa.

Ryhmään 2 siirtynyt vammaisaratsastaja Jaana Kivimäki otti eilisen tapaan pronssia suomenhevosella Kuu Akka prosentein 66,800. Kivimäen arvokisakumppani Grivis toipuu parhaillaan hankosidevammasta. "Jos Grivis ei kisaa, en minäkään lähde. Olemme jo valmentajan kanssa puhuneet, ettei Kuu-Akasta ole sille tasolle, vaikka suomenhevosena se on ihan mahtava", toteaa Kivimäki MM-kisanäkymistään.

Suomalaisittain päivän suurin onnistuja oli kuitenkin poniratsastaja Ida-Lotte Peltoniemi. Hän otti ponillaan Top Tilas ponien PM-hopeaa upealla tuloksella 72,650 prosenttia. Ratsukko paransi kisan myötä otteitaan nousten joukkuekisan ensimmäisen osan viimeiseltä sijalta eilisen viidennen sijan kautta henkilökohtaiselle hopealle.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti