sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

CDI4* Wiesbaden: Totilas jälleen voittoon

Totilas ja Matthias Alexander Rath jatkoivat eilisessä Wiesbadenin Grand Prix'ssa samalla linjalla kuin pari viikkoa sitten Belgian Kapellenissa. Saksalaisratsukko otti nimittäin jälleen ylivoimaisen voiton, tällä kertaa lähes 83 prosentin tuloksella. Piaffet ja passaget olivat totuttuun tapaan ohjelman kohokohtia ja niistä ratsukko otti useita kertoja täydet 10 pistettä.

Suomalaisratsastajista paremmin onnistui Emma Kanerva, jonka ratsastama Lord of Lennox vF paransi tulostasoaan selvästi Kapellenista. Ratsukko sai suorituksellaan prosentit 67,380 ja jäi sijoituksesta vain muutaman pisteen päähän. Tällä tuloksella se myös ylitti MM-kvaalirajan ensimmäistä kertaa. 12-vuotiaan Lord of Lennox vF:n omistaa suomalainen Peggy Högsten, joka on luvannut hevosen Kanervan käyttöön MM-kisoihin, jos ratsukko maajoukkuepaikan saa. Kanervan starttivuoro oli heti Totilaksen jälkeen. Yleisö hurrasi ja taputti kuultuaan saksalaisratsukon tuloksen. "Jos paikalla olisi ollut Sini, se olisi kyllä sanonut heipparallaa ja poistunut paikalta. Lennox voi olla jännittynyt ja kyttäillä, mutta se otti tilanteen ihmeen coolisti eikä panikoinut, mistä se saa kyllä kymmenen pistettä", kertoi Kanerva.

Tällä hetkellä vahvimmin suorittava ratsukkomme Terhi Stegars - Axis TSF ei ollut omalla tasollaan eilen vaan jäi itselleen vaatimattomaan tulokseen 66,580 prosenttia. Tosin tuomareiden näkemykset olivat keskenään poikkeavia, sillä Stegarsin sijaluvut eri tuomareilla olivat 7, 10, 17, 24 ja 25!

Sekä Kanerva että Stegars starttaavat tänä iltana klo 22 Suomen aikaa alkavassa GP Kürissä. Wiesbadenin kisoja voi seurata ClipMyHorse.TV:n välityksellä.

Kanerva otti eilen sijoituksen kansallisessa Prix St. Georges -luokassa tammalla Schöne Zeit. Ratsukko oli neljäs prosentein 69,605.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti