torstai 26. kesäkuuta 2014

PM 2014 Kristiansand: Suomalaiset toistaiseksi ilman mitaleja

PM-kisoissa Norjassa jaettiin tänään ensimmäiset mitalit, kun sekä senioreiden että junioreiden joukkuekisa saatiin päätökseen. Molemmat suomalaisjoukkueet jäivät valitettavasti neljänneksi.

Senioreissa kilpailu oli kohtuullisen tasainen, sillä kultaa ottaneen sekä myös Nations Cup -kisan voiton vieneen Ruotsin kokonaistulos oli 206,420 ja neljänneksi jääneen Suomen 199,300. Suomalaisittain parhaasta yksilösuorituksesta vastasi jokkueen kokenein lenkki, Stella Hagelstam Soraya II:lla. Ratsukko oli 21 osallistujan luokassa 10. prosentein 67,760. Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan olivat sijalla 16, Elisabeth Ehrnrooth ja Wizard II sijalla 18 ja Johanna Heikkilä ja Adonna sijalla 20.

Junioreissa joukkuekulta meni Tanskaan. Parhaat suomalaisjuniorit tänään olivat Ella Paloheimo Wolle Wolkensteinilla sekä Laura Kock Isharilla. Ratsukot jakoivat 12. tilan tuloksella 64,421 prosenttia.

Tänään alkaneesta nuorten ratsastajien jokkuekisasta on positiivisempaa kerrottavaa. Suomen joukkue on ensimmäisen osakilpailun jälkeen kolmantena ja ennakkoonkin vahvaksi tiedetty pari Ella Tanhuanpää - Eliko otti henkilökohtaisissa tuloksissa hienon kolmannen sijan prosentein 68,789.

Huomenna ratkeaa sekä ponien että nuorten ratsastajien joukkuemitaleiden kohtalo. Senioreilla vuorossa on Grand Prix Special.

Lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti