perjantai 23. elokuuta 2013

Neljäs EBEF-Show viikonloppuna Ypäjällä

Ypäjän Hevosopistolla järjestetään huomenna ja sunnuntaina European Breeding Event Finland -Show 2013. Neljättä kertaa järjestettävä EBEF -Show on Suomen suurin ratsuhevosvarsojen sekä nuorten ratsuhevosten arvostelu- ja myyntitapahtuma. Tällä kertaa tapahtumassa nähdään lähes 200 hevosta, joista 60 on maitovarsoja.

Tapahtuma käynnistyy lauantaina Ypäjä-hallissa, jossa näytillä ovat maitovarsat. Varsat on jaettu sukunsa perusteella este-, kenttä- ja kouluvarsoihin, jotka esiintyvät omissa luokissaan klo 9.30–15.30. Lisäksi lauantaina ohjelmassa on 1-3-vuotiaiden hevosten Open Sale -näyttely sekä jälkeläisryhmiä. Sunnuntaina vuorossa ovat eri kantakirjojen tammatestit, kantakirjaukset ja jalostusarvostelut sekä 2- ja 3-vuotiaiden oriiden orikatselmus. Hevoset arvioidaan tilaisuudessa saksalaisten ja kotimaisten tuomarien voimin ja yleisö pääsee kuulemaan arviointeja samanaikaisesti.

EBEF-Show'n lisäksi tapahtumassa on mahdollista seurata kouluvalmentaja Christopher Hessin valmennusta. Valmennus pidetään Ypäjä-hallin viereisessä maneesissa lauantaina klo 8.30-17.00 ja sunnuntaina klo 8-14.30.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Näyttelykatalogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti