torstai 22. elokuuta 2013

EM 2013: Emma Kanerva ja Sini Spirit eivät onnistuneet joukkuekisassa

Torstain kahdesta suomalaisratsukosta ensimmäinen, Emma Kanerva ja Sini Spirit, sai oman suorituksensa päätökseen hetki sitten. Ratsukolta on kuluvan kauden aikana nähty sekä erinomaisia että lähes totaalisesti epäonnistuneita suorituksia. Tämänpäiväinen suoritus kuului valitettavasti epäonnistuneiden joukkoon. Helposti hermostuva ja kuumeneva Sini Spirit oli tänään radalla jonkin verran jännittynyt, mistä aiheutui muutamia virheitä kuten epäonnistunut vaihtosarja joka toisella askeleella. Sini myös pelasi kielensä kanssa, mikä vaikutti selvästi pisteisiin. Kanervan ja Sinin prosentit olivat toistaiseksi suomalaisista heikoimmat, 65,091 ja sijoitus tällä hetkellä 30.

Hollannin Edward Gal ja Undercover ovat vastanneet tähän mennessä parhaasta henkilökohtaisesta suorituksesta joukkuekisassa. Ratsukko on omalla prosenttiluvullaan tuloksella 81,763 prosenttia, kun toisena olevan tanskalaisratsukon Anna Kasprzak - Donnperignon prosentit ovat 75,881.

Suomen joukkueen viimeinen ratsastaja on Mikaela Lindh, jonka lähtöaika on Suomen aikaa klo 14.40. Kilpailua voi seurata suorana netissä Yle Areenassa.

Online-tulospalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti