perjantai 16. elokuuta 2013

EM 2013: Tomlinson ja Mistral Höjris jäävät pois brittien joukkueesta - Espanja poissa joukkuekisasta

Brittien vahvana mitalisuosikkina pidetty EM-joukkue on kokenut merkittävän takaiskun. Viime vuodet joukkeen kantaviin voimiin lukeutunut ratsukko Laura Tomlinson - Mistral Höjris jää pois EM-kisoista. Säästeliäästi tällä kaudella kilpaillut 18-vuotias Mistral Höjris on loukkaantunut lievästi ja se on päätetty vetää pois joukkueesta.

Tomlinsonin tilalle Iso-Britannian joukkueeseen liittyy Gareth Hughes DV Stenkjers Nadonnalla. Hughesin lisäksi joukkueessa ratsastavat Charlotte Dujardin, Carl Hester ja Michael Eilberg.

Myös Espanjasta kuuluu huonoja uutisia, sillä jo useissa arvokisoissa mukana ollut Juan Manuel Munoz Diaz Fuego de Cardenasilla, joutuu niin ikään jättämään kilpailut väliin. Yleisön suosikkeihin arvokisoissa kuulunut valkoinen PRE-ori loukkaantui harjoituksissa vain vähän ennen Herningiin lähtöä eikä ole kilpailukunnossa. Koska Espanjan joukkueeseen oli nimetty vain kolme ratsukkoa, joutuu maa jättäytymään kokonaan pois joukkuekisasta. José Daniel Martin Dockx ja José Antonio Garcia Mena saavat kuitenkin osallistua henkilökohtaiseen kilpailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti