torstai 31. lokakuuta 2013

Miljoonaori Der Designer britti Michael Eilbergin ratsastettavana

Yli miljoonan euron myyntihinnan kaksi vuotta sitten P.S.I.-huutokaupassa saavuttanut, jalostukseen hyväksytty ori Der Designer on siirtynyt Iso-Britannian EM-joukkueessa tänä vuonna ratsastaneen Michael Eilbergin ratsastettavaksi. Eilbergin nimen tunnetuksi myös Iso-Britannian ulkopuolella nostivat NHMM-kisojen kultamitalit vuosina 2011 ja 2012 tammalla Woodlander Farouche.

Hannoverori Der Designer (De Niro - Weltmeyer) on venäläisomistuksessa ja se osallistui venäläisen Inna Tzyrdenkovan ratsastamana NHMM-kisoisin 6-vuotiaana vuonna 2012 ilman menestystä. Nähtyään Eilbergin ja Farouchen suoritukset kyseisissä kisoissa oriin omistaja Elena Knyaginicheva otti Eilbergiin yhteyttä ja kysyi, olisiko tämä kiinnostunut ottamaan hevosen ratsastettavakseen. Tämän seurauksena Der Designer siirtyi keväällä Eilbergin talliin. Ratsukon suunnitelmissa on tehdä ensiesiintyminen pikkukierros-tasolla kaudella 2014.

Knyagincheva omistaa myös toisen P.S.I.-huutokauppatähden. Hän nimittäin osti viime vuonna kyseisestä huutokaupasta Sa Coeurin peräti 2,3 miljoonalla eurolla. Sa Couer on voittanut NHMM-kultaa sekä 5- että 6-vuotiaana Eva Möllerin ratsastamana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti