sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Mellerille senioreiden hallimestaruus ja GP-sarjan finaalin voitto

Anna-Leena Meller onnistui mainiosti kauden viimeisissä GP-luokissa. Hän otti hevosellaan Mauser voiton lauantaina Hevosopiston GP-sarjan finaalissa, johon osallistui neljä ratsukkoa. Mellerin ja Mauserin prosentit olivat tasan 65. Sunnuntaina ratsukko vei niukasti nimiinsä senioreiden hallimestaruuskultamitalin kür-tuloksella 68 prosenttia. Hopealle ratsasti Elisabeth Ehrnrooth Wizard II:lla prosentein 67,917. Pronssia otti ratsukko Kira Kanerva - Dorazio, jonka tulos oli 67,083 prosenttia.

Myös muiden ikäryhmien hallimestaruudet ratkottiin viikonlopun aikana. Nuorissa ratsastajissa voittokulkuaan jatkoi viime viikonloppuna Horse Show'ssa kaksi ykköstilaa ottanut Ella Tanhuanpää Elikolla. Ratsukko oli omaa luokkaansa tuloksella 69,868 prosenttia. Hopea meni Vilja Hukkiselle ja Recideelle ja pronssi Nina Westerlundille ja His Royalty M:lle.

Junioreiden ykkönen oli Susanna Therman Dragonheartilla, kakkonen Riikka Kuosmanen Minet J:llä ja kolmonen Vilma Vajanto Triviantilla. Ponien mitalistikolmikko puolestaan koostui ratsukoista Janni Martikainen - Hazelberg's Macho, Ida-Lotte Peltoniemi - Top Tilas ja Wilma Vuorensivu - Charly Brown II.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti