perjantai 1. marraskuuta 2013

CDI4* Lyon: Terhi Stegars viides Grand Prix'ssa

Viiden kuukauden mittaiselta kisatauolta palannut Terhi Stegars onnistui hyvin eilisessä Lyonin Grand Prix'ssa. Stegars ja Axis TSF sijoittuivat luokassa viidenneksi hyvällä tuloksella 69,915 prosenttia. Yksi tuomariston viidestä jäsenestä oli sijoittanut suomalaisratsukon omissa pisteissään jopa toiseksi, kun taas yhden tuomarin pisteissä ratsukko oli vasta yhdeksäs.

Stegars, jonka osallistuminen kisaan oli keuhkoputkentulehduksen takia vaakalaudalla, iloitsi onnistuneesta paluusta kisaradalle: "Meillä oli sujuva, lennokas ja energinen ohjelma. Olen pystynyt ratsastamaan hevosen niin kotona, mutta on hienoa, kun nyt se onnistui myös radalla. Olen erityisen tyytyväinen piaffeihin, koska on ollut haastava saada ori piaffaamaan radalla niin hyvin kuin se osaisi."

Luokan voitti Hollannin EM-joukkueesta elokuussa täpärästi rannalle jäänyt Patrick van der Meer hevosella Uzzo prosentein 73,085. Kilpailut jatkuvat tänään Grand Prix Kürillä, joka alkaa Suomen aikaa klo 20.15.