keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kyvyt Esiin 2013 -finalistit selvillä

Kaikki tämän vuoden Kyvyt Esiin -karsinnat on nyt pidetty. Tänä vuonna karsinnat järjestettiin poikkeuksellisesti syksyllä yksipäiväisinä tapahtumina viidessä paikassa: Littoisissa, Lohjalla, Porvoossa, Ypäjällä ja Ahvenanmaalla. Myös kolmen viimeisen tapahtuman tulokset ovat tiedossa ja Ypäjällä järjestettävään finaaliin kvaalanneet hevoset selvillä. Finaalin karsintaraja on 7,8 pisteen keskiarvo, jonka lisäksi finalistien määrä perustuu SRL:n sijoitussääntöön. Finaali järjestetään Ypäjällä perjantaina 11.10. Laatuarvostelun yhteydessä.

Ahvenanmaalla paras 2-vuotias askellajihevonen oli ori Södergårds Magnetic (FWB, Don Romantic - Mid-West Ibi-Light, kasv. Suvi Söderlund, om. Anna-Karin Fagerlund) keskiarvolla 8,23. Kolmivuotiaiden parhaaksi arvioitiin Ruotsissa syntynyt welsh-poniori Micks Punch (Cui Christian - Twyford Poseidon, om. Annika Lind & Ulf Perander), joka sai keskiarvon 8,46.

Ypäjän karsintatilaisuuden, jossa oli mukana lähes 40 hevosta, paras 2-vuotias oli 8,3 keskiarvolla tamma Dancing Dine Carrus (HANN, Fidertanz - De Niro, kasv. & om. Carrus Dressage). Saman keskiarvon 8,3 sai myös 3-vuotiaiden ykkönen, niin ikään Carrus Dressagen kasvattama ja omistama Wendy Carrus (HANN, San Amour - Davignon II).

Porvoossa, jossa karsintaan osallistui kolmisenkymmentä hevosta, parhaaksi 2-vuotiaaksi arvioitiin ori Kyrö Hot Trick (FWB, Hotline - Florestan I, kasv. & om. Siiri Kyrö). Se sai keskiarvon 8,13. Kolmivuotiaissa paras oli Marjo Vainikan kasvattama ja omistama ori Riverbank Farbenfroh (FWB, Fürst Fugger - Diamond Hit).

Karsintojen perusteella askellajifinaaliin ovat oikeutettuja osallistumaan seuraavat hevoset:

2-vuotiaat:
Södergårds Magnetic
Kom Blueballet
Kom First Romance
Eliot-Humor
Kom Walkaway
Flavien
Dancing Dina Carrus
Black Liza Carrus
Timotheé SN
Rosy Carrus
Kyrö Hot Trick

3-vuotiaat:
Browmoor
Pin Rock's Pavarotti
Fernand
Kom Snowwhite
Wallstreet Brown Velvet
Kom Cinderella
Bijou Carrus
Cayanne
Gracious Fairy Carrus
Wendy Carrus
Riverbank Farbenfroh

Paikkakuntakohtaiset tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti