sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Yvonne Österholmin ratsastama Quarton kolmas 4-vuotischampionaatissa Ruotsissa

Yvonne Österholm luotsasi Quartonin (Quaterback - Don Schufro) kolmanneksi Ruotsin 4-vuotischampionaatin finaalissa. Quarton sai erinomaiset arvostelut testiratsastajana toimineelta Patrik Kitteliltä, joka antoi sille ratsastettavuudesta 9,4 pistettä ja kehittymismahdollisuuksista 9,5 pistettä. Kittel totesi pitävänsä tunteesta, jonka hevonen hänelle antoi ja arvio sen olevan potentiaalinen tulevaisuuden GP-hevonen.

Österholmin toinen finaalihevonen oli Frans Andreo II (Sandreo - Weltmeyer), jonka sijoitus lopputuloksissa oli seitsemäs. Molemmat Österholmin ratsastamat hevoset edustavat SWB-kantakirjaa ja ne sijoittuivat samoille sijoille myös Breeders Trophyssä. Paras 4-vuotias oli Anna Svanbergin ratsastama Revolution (Skovens Rafael - Fürst Heinrich), joka vei voiton niin avoimessa championaatissa kuin Breeders Trophyssakin.

Österholm oli mukana myös 3-vuotiaiden finaalissa, jossa hänen ratsastamansa Dorette (SWB, Quaterback - Don Schufro), Quartonin pikkusisko, sijoittui viidenneksi tuloksella 81,400 prosenttia.

Kisojen toinen suomalaisratsastaja Omppu Saarinen ratsasti omistamansa Kalhave's De Noran (DWB, De Niro - Andiamo) 6-vuotiaiden finaalissa sijalle 11. Ratsukon tulos oli 74,600 prosenttia.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti