maanantai 11. helmikuuta 2013

PM-mitalit ratkotaan sittenkin Suomessa

Haminan kisojen valitettavan peruuntumisen takia ehti jo näyttää siltä, että senioreiden PM-mitaleista ei kamppailla tänä kesänä Suomessa. Nyt asia on kuitenkin saanut uuden käänteen ja PM-kilpailut järjestetään sittenkin Suomessa. Helsingin Ratsastajat ja Team Eurohorses järjestävät Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailut Helsingissä Laakson ratsastusstadionilla 13.-16.6. Ohjelmassa on sekä koulu- että esteratsastusta.

Kilpailut alkavat torstaina tervetuliaisluokilla, perjantaina ratsastetaan kouluratsastuksen joukkuekilpailu ja lauantaina ohjelmassa on kouluratsastuksen henkilökohtainen mestaruustaisto. Tasoltaan kilpailut ovat CDI3*. Team Eurohorsesin edustajan Pekka Larsenin mukaan aloite kilpailun järjestämiseen tuli liitolta, lisäksi ratsastajat ovat tukeneet ajatusta voimakkaasti. Kilpailun nimi on Helsinki Masters 2013.

Norja, Ruotsi ja Tanska ovat jo lupautuneet lähettämään täydet joukkueet molempiin lajeihin. Tämän lisäksi Baltiasta on tulossa ainakin henkilökohtaiseen kisaan osallistuvia ratsukoita. Ratsastajainliitto nimeää suomalaiset ratsastajat alkukauden tulosten perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti