keskiviikko 20. helmikuuta 2013

CDI3* Vestfold: Lindh ykkönen myös GP Kürissä

Mikaela Lindh ja Skovlunds Más Guapo jatkoivat tänään siitä mihin eilen jäivät. Ratsukko otti voiton myös tämänpäiväisessä Grand Prix Kürissä mainioin prosentein 72,975. Lindh oli tyytyväinen suoritukseensa vaikka se sisälsikin pieniä virheitä. "Tänään teki mieli voittaa ja tein kaikkeni sen eteen! Masi oli niin hyvä ja fressi, se oli tosi makea ratsastaa. Olisin voinut vain istua ja hymyillä ison osaa rataa, todella nautiskella. Masi tiesi, että haen voittoa ja oli itsekin ihan fiilareissa. Mun ihana, ihana vanha hevoseni", Lindh hehkutti. "Rata lähti vähän huonosti alkuun, Masi käsitti väärin ja aloitti laukan sijaan passagessa, se oli niin tohkeissaan. Sen jälkeen se skarppasi ja oli todella minun mukanani. Jotain muitakin pieniä kauneusvirheitä tuli, mutta ei se mitään. Nyt ollaan kauden alussa ja helmikuussa, ja täällä oli kylmää kuin Alaskassa", Lindh nauroi.

Myös Stella Hagelstam oli mukana GP Kürissä, johon osallistuivat eilisen kuusi parasta ratsukkoa. Hagelstam ja Soraya II jäivät tänään 65,875 prosentin tuloksella kuudenneksi. Vaikka tuomaristo olikin sijoitustensa osalta melko yksimielinen suomalaisratsukoiden suorituksista, veti norjalaistuomari omilla, selvästi muita tuomareita alhaisemmilla prosenteillaan kummankin pisteitä alaspäin. Esimerkiksi Lindhin kohdalla muiden tuomareiden prosentit vaihtelivat 72 ja 76 välillä, mutta norjalainen Torunn Knaevelsrud näki suorituksen vain 69 prosentin arvoiseksi.

"Onhan tässä tuomaripelissä joku tolkku oltava ja ratsastajillakin joku oikeus oikeudenmukaisuuteen. Otetaan tämä nyt miten tämä meni, onneksi tätä tuomaria ei nähdä kovimmilla kansainvälisillä areenoilla", Lindh puuskahti.

Kauden jatkosuunnitelmistaan Lindh totesi seuraavaa: "Toivon että saisin kutsun Hageniin huhtikuussa, sen jälkeen vuorossa olisi Hampuri. Mikäli minut valitaan joukkueeseen, tavoitteena on kilpailla yhdessä Rotterdamissa tai Aachenissa. Lopuksi tekisin viimeistelyn mielelläni Falsterbossa, ja sitten olisikin EM-kisojen vuoro. Tallissa on kolme seitsenvuotiasta ja yksi yhdeksänvuotias hevonen, joiden kilpailuttamiseen ajattelin tällä kaudella panostaa samoin kuin omaan valmennustyöhöni."

Tulokset - Grand Prix Kür

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti