torstai 18. lokakuuta 2012

Mikaela Lindh nuorten hevosten luokissa Odensessa

Mikaela Lindh, joka kilpailee tänä viikonloppun World Cup -kauden avauskilpailuissa Tanskan Odensessa, osallistui GP-luokkien lisäksi myös nuorten hevosten luokkiin. Hän oli mukana 6-vuotiaiden mestaruuskisassa oriilla Skovlunds Gamin G (Gagarin - Saint Cloud), joka on samalta kasvattajalta kuin Lindhin olympiaratsu Skovlunds Más Guapo.

Lindh osallistui eilen karsintaluokkaan, josta parhaat ratsukot jatkoivat perjantain finaaliin. Gamin G:n tulos oli 80,200 prosenttia ja sijoitus 14. 20 hevosen joukossa. Se sai kaikista muista arvostelukohdista yli 8 pistettä lukuunottamatta kuuliaisuutta, jonka arvosana oli 7. Luokan voitti jalostusori Blue Horse Bentley (Belissimo M - Weltmeyer, rats. Maria Anita Andersen) prosentein 90,800.

Lindhin ja Gamin G:n keskiviikon tulos ei valitettavasti riittänyt finaaliin. Ratsukko oli kuitenkin mukana tämänpäiväisessä lohdutusfinaalissa, jossa se sijoittui viidenneksi 12 ratsukon joukossa tuloksella 70,960 prosenttia. Tässä luokassa voiton otti tänä vuonna myös NHMM-kisoihin osallistunut N.O.H.'s Daijoubo (Daddy Cool - Picandt, rats. Anna Blomgren) tuloksella 80,280 prosenttia.

Tulokset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti