maanantai 22. lokakuuta 2012

Henri Ruoste menestyi Brasiliassa

Henri Ruoste menestyi erinomaisesti edellisviikonloppuna Brasilian Sao Paulossa järjestetyssä kutsukilpailussa. Grand Prix'n voiton lisäksi hän oli ykkönen myös Grand Prix Kürissä tuloksella 74,85 prosenttia. Ruosteen ratsu Sao Paulossa oli unkarislaissyntyinen Jojo AZ.

Ruoste kertoo Eurodressage.com-sivuston (oka on nostanut Ruosteen menestyksen otsikoihinsa) uutisessa Brasilian olleen upea kokemus. "Olin hieman huolissani lentämisestä kisoihin, mutta kaikesta oli huolehdittu todella hyvin ja hevoset saapuivat kisapaikalle tyytyväisinä ja pirteinä", hän toteaa. Ruoste oli tyytyväinen hevoseensa, jonka kanssa hän menestyi loistavasti jo syyskuussa Luxemburgissa. "Jojo on ollut minulla vain viisi kuukautta, mutta siitä on kasvanut jo yksi kaikkien aikojen suosikkihevosistani", hän jatkaa.

Valitettavasti Ruosteen ja hyvään tuloskuntoon päässeen ruunan tiet erkanivat Sao Paulossa. Jojo jäi Brasiliaan sikäläisen kouluratsastajan Jorge de la Rochan olympiatoivoksi. Jojon omistajan ja Ruosteen yhteistyökumppanin Joachim Arlin mukaan hänen hyvä ystävänä, 67-vuotias de la Rocha yrittää kvaalata vielä viimeisen kerran vuoden 2016 olympialaisiin, jotka pidetään hänen kotimaassaan.

Ruosteella on kuitenkin edelleen käytössään GP-hevoset Don't Forget, jolla aiemmin on kilpaillut Patrik Kittel, ja La Scala sekä uusi tulokas, Nadine Capellmannin Antonello.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti