sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hannoveroriiden huutokaupasta yksi ori Suomeen

Hannoverkörungin yhteydessä eilen pidetystä huutokaupasta ostettiin yksi ori Suomeen. Kyseessä on esitarkastuksen läpäissyt ori yhdistelmästä Floriscount - Lauries Crusador xx. Oriin myyntihinta oli 28 000 euroa.

Huutokaupan kallein ori oli 320 000 euroa maksanut, Prämie-palkittu ja näyttävästi liikkunut ori yhdistelmästä Dancier - Rotspon. Toiseksi suurin summa maksettiin tummanrautiaasta, erittäin elegantista oriista, jonka isä on KWPN-ori Vivaldi ja emänisä Donnerhall. Kolmanneksi kallein oli 220 000 eurolla omistajaa vaihtanut Diamond Hit - Florestan I -ori. Myös kaksi viimeksimainittua oritta palkittiin Prämie-tittelillä.

Huutokaupassa myytiin yhteensä 52 hyväksyttyä oritta, joiden keskihinta oli 52 000 euroa. Ei-hyväksyttyjä oritta puolestaan myytiin 34 ja niiden keskihinnaksi muodostui 19 250 euroa.

Verdenin Niedersachsen-hallissa päättyi eilen myös yksi aikakausi, kun Hannover-huutokauppojen meklarina 37 vuotta toiminut Freidrich-Wilhelm Isernhagen nähtiin tehtävässä viimeistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti