maanantai 22. lokakuuta 2012

CDI-W Odense: Cornelissen ja Parzival ylivoimaiseen voittoon World Cup -avauksessa

Hollannin Adelinde Cornelissen otti olympiaratsullaan Jerich Parzivalilla ylivoimaisen voiton World Cup -sarjan avauskisassa Tanskan Odensessa. Hollantilaisparin tulos Grand Prix Kürissä oli huimat 88,175 prosenttia. Cornelissenin mukaan parasta hänen sunnuntaina suorituksessaan oli, että hevonen oli rennompi ja kevyempi edestä kuin aikaisemmin. Keväällä World Cupin finaalin toistamiseen voittanut Cornelissen kertoi samalla, että hänellä on tallissaan useita lupaavia hevosia, joilla hän saattaa startata GP:ta jo alkaneella hallikaudella. "Parzival on kuitenkin kaukana siitä, että se olisi valmis eläkkeelle, sillä on vielä paljon annettavaa", totesi Cornelissen.

Myös luokan toinen tila meni Hollantiin, kun Edward Gal luotsasi tanskalaisoriin Blue Hors Romanov tulokseen 80,650 prosenttia. Gal oli tyytyväinen erityisesti piaffiin ja laukkaohjelmaansa. Hän on myös iloinen siitä, että vuoden päivät hänen käyttössään olleen oriin keskittymiskyky on parantunut paljon ja se on aiempaa rennompi.

Kolmanneksi sijoittui lauantaina toiseksi tullut Tanskan nuori Anna Kasprzak. Hän on noussut FWB-ruunansa Donnperignonin kanssa nopeasti Tanskan ykkösratsukoksi ja eilen tulos oli kovassa seurassa 77,825 prosenttia. Kasprzak haluaisi kilpailla myös Tukholman World Cup -kisassa, mutta hänen päätavoitteenaan ovat ensi vuoden EM-kotikisat Herningissä.

Grand Prix Kürin tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti