torstai 9. kesäkuuta 2011

Viikolla 23 kilpaillaan...

Kansainvälisillä radoilla nähdään tulevana viikonloppuna Terhi Stegars, joka starttaa Wiesbadenin CDI4*-kilpailuissa ennakkotietojen mukaan hevosilla Axis TSF ja Doreen (Dream of Glory - Kronenkranich xx). Wiesbadenissa on mukana kovia nimiä kuten Laura Bechtolsheimer ja Hubertus Schmidt. Myös Matthias Alexander Rath ja Totilas ovat lähtölistalla, tällä kertaa astetta kovemmassa seurassa kuin parin ensimmäisissä yhteisissä kisoissa Münchenissä viime viikonloppuna. Sen sijaa Isabell Werth on joutunut peruuttamaan osallistumisensa selkäongelmien takia.

Stegars starttaa lauantaina oriilla Axis TSF Grand Prix'ssä, joka on karsinta sunnuntain GP Küriin. Luokka alkaa paikallista aikaa klo 14. Luokan online-tulospalvelua voi seurata täältä.

Kilpailun kotisivut

Kotimaan kansallisessa kisakalenterissa viikonlopun ehdoton kohokohta ovat senioreiden SM-kilpailut Hyvinkäällä lauantaina ja sunnuntaina. Vuokatissa kilpaillaan myös molempina päivinä, tasolla III B-II A. Alavudella järjestetään sunnuntaina kisat, joissa nähdään luokkia tasolla III B-II B.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti