sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Nuoret ja juniorit hyvillä mielin kohti Tanskan PM-kisoja

Junioreiden ja nuorten ratsastajien maajoukkuevalmentaja Marko Björs oli hyvillä mielin Ypäjän kisojen jälkeen. Erityisesti nuorten ratsastajien joukkueeseen valitut ratsukot esiintyivät edukseen Ypäjällä. Tänään sunnuntaina Julia Tallberg ja Ruter Dam saivat hienon tuloksen 68,553 % häviten vain puolitoista pistettä luokan voittajille Tanskan Camilla Orloffille ja Utahille. Ruotsalaistuomari Gustav Svallingin mukaan Tallbergin suoritus oli vahvaa kansainvälistä tasoa. Myös ratsukot Jasmin Sikström - Suriano N.R. ja Inari Hukkinen - Feline jatkoivat varmoja suorituksiaan. Lisäksi nuorten joukkueeseen kuuluu Saksassa valmentautuva Emmi Autio uuden hevosensa Solos Lacanin kanssa. Tällä parilla on vakuuttavia tuloksia Saksan kansallisista luokista tältä keväältä vaikka yhteistyö onkin varsin tuore.

Myös juniorijoukkueeseen valitut ratsukot ovat parantaneet suorituksiaan kauden edetessä. Ennen Ypäjän kisaa varalla ollut Anna Tallberg hevosellaan Tip Tonic nousi Ypäjän suorituksilla joukkueeseen ohi Anna-Kaija Ahavan ja Rock Rumin. Björsin mukaan Tallbergin suoritukset ovat olleet viime aikoina nousujohteisia toisin kuin Ahavan.

Ponien, junioreiden ja nuorten ratsastajien PM-kilpailut järjestetään kahden viikon päästä, 30.6.-3.7. Tanskassa. 

Nuorten joukkueella on nyt myös nuorten ratsastajien EM-kilpailuihin tarvittavat kvaalit, joten joukkue on lähdössä näillä näkymin myös pari viikkoa PM-kisojen jälkeen pidettäviin EM-kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti