torstai 2. kesäkuuta 2011

Totilas tänään radalla

Vihdoin on koittanut ainakin kouluratsastusmaailman kiihkeästi odottama päivä - Matthias Alexander Rath ja Totilas esiintyvät tänään ensimmäistä kertaa yhdessä kisaradalla. Paikkana on München ja CDI5*-kilpailut. Tosin Rath ja Totilas starttaavat vain CDI3*-tasolla, koska heillä ei vielä ole viiden tähden kisoihin oikeuttavia tuloksia. Viiden tähden tasolla ratsastetaan World Dressage Masters -kilpailu, joten paikalla on tukku tämän hetken kovimpia nimiä.

Rath odottaa jo innolla kilpailua
ja sitä, miten Totilas esiintyy kilpailuympäristössä. Totilas on tuntunut harjoituksissa hyvältä ja hoitanut myös jalostusoriin velvollisuutensa hyvin harjoittelun lomassa. Totilas muutti Rathin äitipuolen Ann Kathrin Linsenhofin tallille Kronbergiin muutama viikko sitten. Tätä ennen ori asui sen toisen omistajan Paul Schockemöhlen luona Mühlenissä. Rath itse on saanut viime viikkoina mukavaa vaihtelua treenaamiseen keskittymällä yliopisto-opintoihinsa.

Kilpailuja on mahdollista seurata live-lähetyksenä ClipMyHorse.TV-sivuston kautta. Grand Prix alkaa tänään paikallista aikaa klo 11 ja Totilas starttaa aikataulun mukaan klo 14.12.

Kilpailun kotisivut
Torstain Grand Prix'n lähtölista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti