perjantai 17. kesäkuuta 2011

Balvessa kilpaillaan Saksan mestaruudesta

Tänä viikonloppuna mitellään Saksan mestaruus -mitaleista Balvessa. Kilpailut alkoivat tänään Grand Prix'llä, joka toimi karsintana huomiseen GP Specialiin. Mukana ovat lähes kaikki Saksan kärkinimet lukuunottamatta Ulla Salzgeberia ja Herzruf's Erbeä. Ratsukon poisjäänti on sikäli kiinnostava, että aiemmin keväällä Saksan maajoukkuevalmentaja Holger Schmezer on sanonut, että kaikkien EM-joukkueeseen pyrkivien tulee kilpailla Balvessa. Salzgeber ja Herzi ovat maailmanlistalla sijalla 6 ja yksi Saksan kovimmista ratsukoista tällä hetkellä.

Tämän päivän karsinnan vei nimiinsä kukapa muu kuin ratsukko Matthian Alexander Rath - Totilas. Ratsukon tulos oli 81,021 %. Toiseksi ratsasti Isabell Werth, tällä kertaa hevosella El Santo NRW prosentein 79,574. Kolmannen tilan otti Cristoph Koschel Donnperignonilla tuloksella 76,638 %.

Myös Emma Kanerva on mukana Balven kilpailuissa. Hän starttasi 8-vuotiaalla Fürst Kasparilla Inter II:ssa saaden tuloksen 62,368 %. Kanervan sijoitus oli 13. 15 ratsukon luokassa.

Grand Prix'n tulokset
Intermediare II tulokset
Kilpailun kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti