torstai 2. kesäkuuta 2011

Rath ja Totilas ylivoimaiseen voittoon

Matthias Alexander Rath ja Totilas suoriutuivat erinomaisesti ensimmäisestä yhteisestä kilpailustaan. Tuloksena oli ylivoimainen voitto 76,787 % suorituksella, kun toiseksi sijoittunut ratsukko, Carola Kopplemann ja Le Bo, sai tuloksen 69,234 %.

Rathin ja Totilaksen esiintyminen sujui hyvin ilman suurempia virheitä. Joissakin kohdissa oli havaittavissa pientä epätasaisuutta, lähinnä muodon kanssa. Totilas näytti kuitenkin kokonaisuudessaan jollakin tavalla rennommalta kuin Galin alla. Toisaalta Totilaksen liikkuminen ei tällä kertaa ollut aivan niin ilmiömäistä kuin parhaimmillaan Galin kanssa. Joka tapauksessa upea suoritus, erityisesti kun ottaa huomioon ne paineet, joita saksalaiset ovat suurilla odotuksillaan Rathin harteille asettaneet. Tästä ratsukon on hyvä jatkaa EM-paikan tavoittelua.

Ratsukko starttaa perjantaina Grand Prix Specialissa, joka alkaa paikallista aikaa 10.30. Totilaksen lähtöaika on klo 12.42. Luokkaa on jälleen mahdollista seurata suoran lähetyksenä ClipMyHorse.TV-sivuston kautta.

Grand Prix'n tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti