lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kaksi 5-vuotiasta FWB-hevosta NHMM-kisoihin Verdeniin

Verdenin nuorten hevosten MM-kisoihin lähtee Suomea edustamaan tänä vuonna kaksi hevosta. Valintakomitea, johon kuuluivat SRL:n edustaja Aki Ylänne sekä RJL:n edustajat Annu Stenqvist ja Håkan Wahlman, nimesi kisoihn 5-vuotiaat FWB-hevoset Kyrö Hot Flow'n (Hotline - Florestan I) ja Fée Clochette Carruksen (San Amour - Davignon II). Ruuna Kyrö Hot Flow'ta ratsastaa sen omistaja ja kasvattaja Siiri Kyrö. Tamma Fée Clochette Carrusta, jonka kasvattaja ja omistaja on Mty Niiranen Helena ja Jukka eli Carrus Dressage, ratsastaa Tuija Tuominen.

Kyrö Hot Flow hankki kvaalitulokset Suomessa ja on parhaimmillaan saanut yli 80 prosentin tuloksen mm. finaaliohjelmasta. Fée Clochette Carrus sen sijaan on kilpaillut kesän aikana Tanskassa, jossa se on saavuttanut tarvittavat tulokset osallistumisoikeuden saadakseen.

Kyrö ja Hot Flow ovat parhaillaan viimeistelemässä kisakuntoaan Saksassa. Tuominen puolestaan hakee Fée Clochette Carrukselle parasta kisavirettä Tanskassa.

Suomalaisratsujen osallistuminen ylitti myös kansainvälisen uutiskynnyksen, kun Eurodressage.com-sivusto kertoi asiasta pari päivää sitten.

NHMM-kilpailu järjestetään Verdenissä Saksassa kahden viikon päästä eli 6.-10.8.

Kisojen kotisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti