lauantai 19. heinäkuuta 2014

CHIO Aachen: Stegars hyvällä tuloksella 18. GP Specialissa

Terhi Stegars jatkoi varmaa suorittamista Aachenin tämän päivän Grand Prix Specialissa. Hän ja Axis TSF paransivat sijoitustaan torstain GP:sta olemalla tänään 18. omalla Specialin ennätystuloksellaan 71,608 prosenttia.

Stegars ei ole ratsastanut GP Specialia pitkään aikaan, joten Aachenin kisa toimi siltäkin osin hyvänä valmistautumisena MM-kisoihin. "Tämä oli minun kaikkien aikojen paras specialin tulos. Jännä juttu on, että olen ratsastanut tämän ohjelman edellisen kerran vuonna 2011. Piti tulla Aacheniin harjoittelemaan specialia MM-kisoja varten", totesi tyytyväinen suomalaisratsastaja. Myös valmentaja Richard White antoi positiivista palautetta. "Richard on harvoin tyytyväinen, mutta nyt hän sanoi, että sain liian vähän pisteitä. Hän on yleensä aika tiukka palautteissaan", Stegars jatkoi. Aachenin kisat päättyivät kuitenkin hänen osaltaan tähän, sillä paikka kür-finaalissa jäi prosentin päähän.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että ratsukko ei aio enää kilpailla ennen MM-kisoja vaan pyrkii säilyttämään nyt löytyneen vireen. MM-kisoja silmälläpitäen Suomen maajoukkueen eläinlääkäri teki Axikselle Aachenissa tarkastuksen, jonka ori läpäisi.

GP Specialin ykköstila meni voittoputkessa olevalle isäntämaan Matthias Alexander Rathille ja Totilakselle tuloksella 84,529 prosenttia. Iso-Britannian Charlotte Dujardin ja Valegro palasivat GP:n notkahduksen jälkeen lähes omalle tasolleen 83,157 prosentin tuloksella, jolla heltisi toinen sija. Helen Langehanenberg Damon Hill NRW:llä oli kolmas (82,078 %).

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti