keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Britit MM-kisoihin Dujardinin ja Valegron johdolla

Brittien MM-kisajoukkue julkistettiin tänään. Joukkueen menestys lepää ennen kaikkea Charlotte Dujardinin harteilla. Hänen lisäkseen ratsukot Michael Eilberg - Half Moon Delphi ja Gareth Hughes - Stenkjers Nadonna olivat mukana jo viime vuoden pronssille yltäneessä EM-joukkueessa. Joukkueen neljäs jäsen, Carl Hester, on myöskin kuulunut viime vuosina brittien menestysjoukkueisiin, nyt hänen ratsunaan on kuitenkin vasta tällä kaudella kansainväliselle GP-tasolle noussut 10-vuotias Nip Tuck. Hesterin vararatsuna on Dances with Wolves ja Eilbergin Marakov. Joukkueeseen on nimetty lisäksi kaksi kotiinjäävää varatsukkoa: Lara Griffith - Andretti H ja Daniel Watson - Fideramber.

Sekä Hester että Hughes ovat jo kertaalleen esiintyneet tulevalla MM-areenalla, sillä molemmat osallistuivat hyvällä menestyksellä Caenissa kesäkuussa järjestettyihin testikisoihin.

Iso-Britannian tavoitteena MM-kisoissa on hankkia suora joukkuepaikka vuoden 2016 olympialaisiin, mikä tarkoittaa sijoittumista Caenissa kolmen parhaan joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti